直擊 iPhone 13 系列首位用家:我唔需要 1TB 容量

2021-09-24 16:32

▲ Podcast 版本。

直擊 iPhone 13 系列首位用家:我唔需要 1TB 容量-0

iPhone 13 系列今日正式推出,SmarTone 係中環門市攪首賣記者會,除咗提早至朝早八點開門營業,更會請首位 iPhone 用家接受傳媒訪問。到底今年呢位陳先生,買了乜嘢款式嘅 iPhone 13 呢? 

今年首位客人陳先生 (無錯,真係陳先生,年年都有佢份架喎)就出了 iPhone 13 Pro Max 天峰藍色 256GB 版本。揀最大屏幕版本嘅 13 Pro Max 最主要因為屏幕夠大,睇得更清晰,今次天峰藍亦比以往藍色好睇。

不過,陳先生買咗最大芒 iPhone ,但容量又唔係最大,只有 256GB,原因是他本身有用 iCloud 服務,大容量沒有太大需要。

你又會點揀呢?
多謝支持 ePrice.HK