豐澤特賣場現場直擊!$200 唔使超平價安心機 手機 / 平板 / 相機有乜抵買?

2021-11-19 12:00
荃灣豐澤特賣場今日開始,11:30 大家已經準備進場掃貨,而版主我就提早半個鐘入去,同大家打咗個 Round,同大家直擊一下,到底今次有乜着數陳列產品,包括手機、平板、相機、筆電、耳機等等,其中手機最平 $199 就有部,真係一部超平價安心手機。若果你唔係第一日朝早果批入場,又想提前睇下有乜產品,呢篇文章幫到你。廢話少講,直接睇圖最清楚!
 
日期:2021 年 11 月 19 至 28 日
時間:上午 11 時至晚上 8 時
地點:荃灣眾安街 57 -63 號周氏商業中心 3 樓

以下所有在相簿內嘅相片,大家都可以撳右上角放大鏡,將張相放大睇原圖,請大家注意呢點!
 

注意事項

▲ 接受現金、Visa、Master 付款,比較要注意係,每人限購 5 件產品,手機、電腦產品、指定限量電子產品,每人只可購買一件,即係你買咗一部手機,就唔可以買第二部手機。
 

廣告產品

▲ 所謂「廣告產品」,基本上即係前日豐澤 Facebook 講嘅產品,包括 iPhone 12 mini 等等,呢啲產品職員表示,唔會擺出嚟,會按排隊次序先到先得。

至於其他產品相片實在太多,所以我按類別整理成一個目錄,大家想看甚麼陳列產品,就撳入去下面的連結吧:
 
陳列產品目錄
手機類
平板類
相機類
電腦類
耳機 / 喇叭類
其他類