​美國電訊商 CEO 網上曬 24K 金 HTC One (M8)

2014-04-12 06:44
網友們的 Facebook 或 Instagram Timeline 上,有冇朋友拎住最近開賣的新手機曬命呢?美國電訊商 T-Mobile CEO 昨日亦將全新 HTC One (M8) 影相放上 Twitter,但他的 M8 坊間現在一定冇得賣,因為機身係 24K 真金!

​美國電訊商 CEO   網上曬 24K 金 HTC One (M8)-0

還記得去年版主 Keith 在英國玩過 18K 真金的舊版 HTC One 嗎?今年 HTC 照辦煮碗,為 HTC One (M8) 製作了 24K 金版本,還送了一部給 T-Mobile CEO John Legere。有最新開賣的手機可以玩,還要是由 HTC 美國送出,有錢都買唔到的 24K 金定制機。難怪 Legere 在 Twitter 可以得戚地叫人稱呼佢做「Goldfinger」金手指!一般用戶見到只可以講句「這些機會不是我的」!

資料來源:@JohnLegere
發表於 2014-04-12 13:55
2 樓
攞去中東同大陸賣大把人要