HTC S835 新機上場有紅色!直擊 U11 能否 Help This Company!

2017-05-16 12:02
之前版主去台灣 U Ultra 發佈會的時候,HTC 智能手機暨物聯網事業總經理張嘉臨曾經自爆會推出 S835 旗艦,但當時版主心中仍是半信半疑,諗緊係唔係真係有架......不過,而家見到佢無走數,都算係幾值得期待下嘅~版主 Keith 而家就在台灣準備 HTC U11 發佈會,但尋日網上已經有媒體唔小心流出 Hands On 影片,見到今次 U11 除左有藍、黑、白之外,仲有紅色喎!唔知呢部 U11 又能唔能夠 Help 到 This Company 呢?想了解呢部新機仲有乜特別,等陣一齊睇發佈會直播啦!

HTC S835 新機上場有紅色!直擊 U11 能否 Help This Company!-0

雖然昨日條片已經被 delete,不過版主 Keith 都已經 cap 低左一些圖片,俾大家欣賞一下。可以見到,HTC U11 在外型風格上有點兒像 U Ultra,同樣用上玻璃機背,可以預測到的,應該係會好似 U Ultra 咁,係個「指紋收集器」,好容易會粘上手指膜,要時常清潔才能讓機身保持美觀。配置上除左有 6GB RAM 以及 S835 處理器,其實版主最有興趣知道的,是新功能 Edge Sense 是否真的這麼好用。所以,版主我在香港,等陣都會芒住 U11 發佈會直播,一齊睇啦!

HTC border=
 

發佈會直播資訊

日期: 5 月 16 日 (即今日)
時間: 下午 2 時
地點: 台灣



重要提示!!!等陣大約 2 點幾 3 點左右,發佈會完結之後,ePrice.HK 會在 Facebook 進行 U11 Hands On 直播,想知更多部新機咩料子,就記得在直播度向版主發問了!
 

HTC U11 新機上場 + 評測相關文章

HTC U11 新機 三分鐘試玩流出 呢隻紅色!勁靚
HTC S835 新機上場有紅色!直擊 U11 能否 Help This Company!
S835 + 最強相機!HTC U11 外型、配置搶先睇!
真係咁科幻!?版主即試 HTC U11 Edge Sense 感壓操控
HTC U11 跟機送 3.5mm 轉插 !  LG、Samsung 照用增強音效
又係 Dual Pixel 咁橋!HTC U11 對焦快左?有片有真相
唔玩血紅!一機兩色!  HTC U11 Soler Red 打側變金
S835 /6 +128 規格! 旗艦 HTC U11  呢個價通殺!?

HTC U11 在文章發表時,香港上市日期未定,按這裡有詳細規格及最新賣價