平過官網買!iPhone XR 跌至五千有找

2019-09-24 20:09
文章分享
現時 Apple 官方仲有賣嘅 iPhone 之中,最抵買嘅一定係 iPhone 8,$3899 起就買得到。不過,如果對續航方面有要求的話,iPhone 8 相信滿足唔到你,至起碼都要部 iPhone XR。版主自己就用緊,除咗無廣角拍攝,其他各方面都不錯,我買果陣要六千二,而家有地方減到五千有找,個人覺得幾抵玩。睇下文啦!

平過官網買!iPhone XR 跌至五千有找

雖然自從 iPhone 11 發表之後,iPhone XR 的建議零售價已經下調,但有旺角先達細舖依然再進一步將佢減價,64GB 行貨只需 $4880 左右,五千蚊唔使有交易。而 128GB 版本最新細舖行貨價則約 $5130。呢個價,網友認為可接受嗎?

至於官網已經停售了的 256GB 版本,好多地方已經無貨,而版主留意到 csl. 的 Club Like 網店以 $7199 的價錢促銷,不過重點是,同樣 256GB 版本,iPhone 11 都不過是 $7299,似乎很難找到在 Club Like 入手 256GB iPhone XR 的理由。

平過官網買!iPhone XR 跌至五千有找
 
文章分享
您可能也喜歡▼