移動版魅藍 Note 香港到貨!FHD+ 八核呢個價算平嗎?

2015-01-05 19:45
有 FHD 、八核、1300 萬像素鏡頭同埋支援 4G LTE ,2015 年初最值得期待既性價比手機係咪佢?講緊既就係魅族上個月發佈的魅藍 Note ,這部手機以 $1,200 起的定價可以有 FHD 屏幕真的為入門機定下了新標準,也有不少網友期待開始賣行貨吧?版主 Eddie 收到消息,已經有店家引入了移動版水貨,不過炒貴幾百你地又點睇?

版主 border=

版主 border=▲如果講平價 4G LTE 手機,其實紅米 Note 4G 係一個選擇,不過就冇 FHD 屏幕,用的處理器也是舊一代的 S400 四核心

在文章發佈的時侯,魅藍note (16GB) 仍未公佈香港官方定價,按此看詳細規格與最新賣價。
在文章發佈的時侯,魅藍note (32GB) 仍未公佈香港官方定價,按此看詳細規格與最新賣價。

查詢: K Digital 27299881