限時清貨! Nexus 9 細鋪大減價,你衝唔衝?

2015-07-16 14:43
呢排係場內相當受歡迎的平板相信大家都未必會估到,竟然係華為的 MediaPad T1 同 Lenovo Tab S8-50 ! Lenovo Tab S8-50 有 FHD 芒再加上支持 4G 都只係賣緊千七蚊多人留意唔出奇,但連規格麻麻地的 MediaPad T1 7.0 都多人留意就證明其實平板市場仍然很大啦!近日版主就發現有細鋪開倉清緊 Nexus 9 ,價錢相當有吸引力,一齊來睇睇!

細鋪都冇咁平!Nexus border=

限時清貨! Nexus 9 細鋪大減價,你衝唔衝?-2
除左 Nexus 9 之外,今次開倉仲有其他平板同埋 Android Watch 有減價。

限時清貨! Nexus 9 細鋪大減價,你衝唔衝?-3
可次有朋友對 32GB WiFi 版都感到興趣,雖然開倉並無賣呢款平板,但係 DCOne 深水埗店其實都有賣,價錢為 $3198 。

限時清貨! Nexus 9 細鋪大減價,你衝唔衝?-4
另外可能有朋友並不知道,其實 Nexus 9 本身係有 Keyboard 可以用到的,原價都要 $1099 ,而係場內而家都有價錢為 $599 的行貨。

在文章發佈的時侯, Google Nexus 9 (Wi-Fi) 價錢由 $2,398 起,按此看詳細規格與最新賣價。  
在文章發佈的時侯, Google Nexus 9 (4G LTE) 價錢由 $3,398,按此看詳細規格與最新賣價。  

來源:DCOne.hk