限量清貨! iPad with Retina Display 32GB 平過官方!

2014-03-18 20:25
今朝大家留意得最多既,應該就係 iPhone 5c 會推出 8GB 版本啦,雖然好多網友都話 8GB 肯定唔夠用,但 Apple 都已經推出了,版主 Eddie 都覺得無話可說。另外有冇網友留意到相當長壽既 iPad 2 已經被 Apple 下架了呢?取而代之就係 iPad with Retina Display 以 $3,388 既價錢開賣。其實我亦留意到有大鋪清貨,用更加平既價錢賣 32GB 版本 iPad with Retina Display ,想趁平入手就要 Click 入黎睇啦!

限量清貨! iPad with Retina Display 32GB 平過官方!
 

衛訊清貨價平過 Apple 官方! iPad with Retina Display 32GB 版賣 $3,288!

版主印像中 iPad 2 由 2011 年跨過了幾代,算是 Apple 一個幾長壽的產品了,今日終於被 Apple 下架,取而代之就是上一代的 iPad with Retina Display , Wi-Fi 版定價 $3,088 起; 4G LTE 版定價 $4,088 ,有齊 16GB 至 128GB 版本,價錢比起最新一代的 iPad Air 只便宜幾百 ,其實這個價錢下也不是很吸引,相信網友會買新一代的 iPad Air 吧!

想平價入手 iPad ?亦都未必需要去到先達既,因為部份的衛訊分店正在進行 iPad with Retina Display 減價, 32GB 的 Wi-Fi 版本賣 $3,288 ,亦即係比官方的 $3,888 更加便宜!版主都懷疑過係咪第三代的 iPad ,向店員確認這是 2012 下半年出的第四代,所以是幾划算的一個選擇啊!當然,這樣的清貨是數量有限的,大家又會唔會趁平去入手一部呢?預計今年年底又會有新 iPad ,大家還有什麼期待嗎?留言分享一下意見吧!

限量清貨! iPad with Retina Display 32GB 平過官方!
▲版主問過 iPad with Retina Display 的確是第四代,也就是上一代,並不是第三代哦!

在文章刊出的時侯, iPad with Retina Display (Wi-Fi) 定價 $3,088 起 ,按此看詳細規格和最新賣價。
在文章刊出的時侯, iPad with Retina Display (Cellular) 定價 $4,088 起 ,按此看詳細規格和最新賣價。