Z4 Tablet 下周登場! Sony Z3C LTE 減價拼 iPad Mini 3

2015-05-13 19:59
剛才就同大家預報左 Sony 今季會推出有咩新機,而當中版主覺得最有睇頭的其實係 Xperia Z4 Tablet 。可能因為 iPad 強勢的關係,近年大廠牌推出的 Android 平板愈來愈少,而 Xperia Z4 Tablet 規格強勁之餘又有防水功能,自然更加令人期待。不過,係 Xperia Z4 Tablet 推出之前,上一代的 Z3 Compact Tablet LTE 版近排又有減價,比起 iPad Mini 3 的賣價更有吸引力,會否是入手的好時機呢?

薄身+防水!Sony border=
大鋪一般好少將 Z3 Compact Tablet 放在當眼位置,而且 WiFi 版都唔易搵。

係大鋪減完價之後, Z3 Compact Tablet LTE 的價錢比起主要對手 iPad Mini 3 cellular 版便宜。(深水埗場價當然更平啦)而同 iPad Mini 3 相比  Z3 Compact Tablet LTE 的優勝之處當然係有防水功能啦!唔知大家又會選擇即將推出的 Xperia Z4 Tablet 、減價的 Xperia Z3 Tablet Compact 還是 iPad Mini 3 或者之前版主 Eddie 提過減價的 Samsung Galaxy Tab S 8.4 LTE 版?大家一齊留言講講啦!icon

Z4 Tablet 下周登場!  Sony Z3C LTE 減價拼 iPad Mini 3-3

在文章發佈的時侯,Sony Z3 Compact Tablet LTE 行貨賣價 $3,998 按此看詳細規格和最新賣價。
在文章發佈的時侯, Samsung Galaxy Tab S 8.4 (4G LTE) 行貨賣價 $3,798 ,按此看詳細規格和最新賣價。
在文章發佈的時侯,Apple iPad Mini 3 Cellular (16GB)行貨賣價 $4,088,按此看詳細規格和最新賣價。
在文章發佈的時侯,Xperia Z4 Tablet 定價將會在 5 月 19 日發佈 按此看詳細規格和最新賣價。
您可能也喜歡▼